29 aug US Open toernooi

Beste tennisvrienden,

Op 25 augustus start op Flushing Meadows in New York de US open!  Dit toernooi staat onder andere bekend om de grote hoeveelheden hamburgers, spareribs en coca cola (light). Op de vrijdagavond midden in de US Open, dus op 29 augustus, houden wij onze US Open! Aanvang 19:30 uur.

We zorgen ervoor dat er voor alle deelnemers heerlijke supersized broodjes hamburgers, spare-ribs en liters coca cola (light) zijn! (iets anders kan ook uiteraard) Ook introducés zijn welkom. Wil je niet spelen maar wel komen kijken en een hamburger weg werken kan dat ook. Om tegemoet te komen aan de kosten vragen we een bijdrage van € 5,00 per persoon.

In tegenstelling tot Wimbledon zijn er geen kledingvoorschriften. Wel zie je vaak uitbundige en felle kleding . Wellicht heb je nog iets hiervan in de kast liggen. Het is uiteraard bij ons geen verplichting maar het zou wel leuk zijn als iedereen in bont gekleed gaat.

Om de inkoop te kunnen inschatten graag inschrijven via tveikenhof@hotmail.nl, via Facebook www.facebook.com/events/736903473036753/?context=create&source=49 of bij één van de bestuursleden (kan ook mondeling).

Hopelijk tot de 29e en met vriendelijke groet,

Het bestuur